Tietoa yrityksestä

Vesijärven Auto Oy on vuonna 1974 perustettu lahtelainen yritys, joka siirtyi vuonna 2001 Osuuskauppa Hämeenmaan omistukseen *).

Vesijärven Auto Oy toimii kolmessa eri autotalossa: Vesijärven Auto ja FordStore Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Nelipyörä Hyvinkää. Yhtiö edustaa Toyota -merkkiä kaikissa kaupungeissa, Fordia Lahdessa, Skodaa Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä sekä Mazdaa Hämeenlinnassa.  Täyden palvelun autotaloista löytyvät uusien autojen mallistot, laajat vaihtoautovalikoimat, kattavat huoltokorjaamopalvelut, kori- ja peltikorjaamot, rengashotellit, varaosamyymälät sekä autovuokraamot.

Lisäksi Lahdesta ja Hämeenlinnasta löytyy katsastuspalvelu sekä Lahdesta myös automaalaamo. Vesijärven Auto Oy:n autotalot ovat talousalueellaan laajasti tunnettuja ja myyntivolyymeiltään merkittäviä henkilö- ja hyötyajoneuvojen jälleenmyyjiä.

Vesijärven Auto Oy:llä on toimialueellaan laaja asiakaskunta sekä myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt ammattitaitoinen, sitoutunut ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta.  

Vesijärven Auto Oy:n nykyaikainen ympäristöohjelma ISO 14001 kertoo yrityksen kokonaisvaltaisesta panostamisesta ympäristöasioihin. Vesijärven Auto ja FordStore Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Nelipyörä Hyvinkää ovat ISO 14001 ympäristösertifioituja autotaloja. Tavoitteenamme on jatkuva ympäristövastuullisuuden parantaminen. Yrityksessämme noudatetaan ympäristöasioihin liittyvää lainsäädäntöä, merkkiedustuksiemme ympäristövaatimuksia ja Osuuskauppa Hämeenmaan ympäristöpolitiikkaa. Katsastustoiminta noudattaa ISO9001 laatuohjelmaa.

*)Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Autokaupan ohella Hämeenmaan liiketoiminta-alueita ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Hämeenmaa on alueen suurin yritys, ja sen omistavat osuuskaupan jäsenet. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää asiakasomistajiensa palkitsemiseen ja palvelujen parantamiseen.

 

Bonusta meiltä

Bonus kertyy huolloista, varaosista, tarvikkeista ja Toyota Rentistä koko laskun loppusummasta. Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla saat maksutapaetua 0,5%.

Laskutusosoite: 

Vesijärven Auto Oy,

Viite: tilaaja/toimipiste

PL 122

00088   S-ryhmä

Verkkolaskutunnus / OVT-tunnus: 003706332276, OpusCapita Group Oy 

 

Riita-asiat:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.