Tietoa yrityksestä

Vesijärven Auto Oy:n toiminta on alkanut Lahdessa vuonna 1974. Osuuskauppa Hämeenmaan* omistukseen yhtiö siirtyi vuonna 2001. Hämeenmaan muut autoyhtiöt fuusioitiin Vesijärven Autoon vuosina 2015-2016: Nelipyörä Oy huhtikuussa 2015, Hämeenmaan Auto Oy ja Hämeen Tehoauto Oy syyskuussa 2016. 
 
Vesijärven Auto Oy:llä on neljä autotaloa: Vesijärven Auto Lahti, Automaa Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Nelipyörä Hyvinkää. Merkkiedustuksia on yhteensä neljä: Toyota, Ford, Skoda ja Mazda.  Täyden palvelun autotaloista löytyy kunkin merkin uusien autojen mallistot, laajat vaihtoautovalikoimat, hyvät huoltokorjaamopalvelut, maalaamo- ja peltikorjaamot, rengashotellit, varaosamyymälät, autovuokraamot sekä katsastustoimintaa.
 
Vesijärven Auto Oy:n autotalot ovat talousalueensa tunnetuimpia ja myyntivolyymeiltään suurimpia henkilö- ja pakettiautojen jälleenmyyjiä. Päijät-Hämeessä Vesijärven Auto Lahti ja Automaa Lahti ovat tunnettuja ja perinteisiä Toyota- sekä Ford jälleenmyyjiä. Kanta-Hämeessä toimivat Nelipyörän autotalot ovat oman talousalueensa perinteikkäitä Toyota- jälleenmyyjiä. Skoda merkkiedustuksen saaminen sekä Hämeenlinnaan että Hyvinkäälle on entisestään lisännyt Nelipyörän autotalojen kilpailukykyä ja kiinnostavuutta. 
 
Vesijärven Auto Oy:llä on laaja asiakaskunta Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt osaava pitkäaikainen henkilökunta, joka on vahvasti sitoutunut asiakaspalveluun.  
 
Vesijärven Auto Oy:n nykyaikainen ympäristöohjelma ISO 14001 merkitsee satsaamista kokonaisvaltaiseen ympäristöasioiden hallintaan. Vesijärven Auto Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Nelipyörä Hyvinkää ovat ISO 14001 ympäristösertifioituja autotaloja. Tavoitteena ympäristöasioiden hoitamisessa on parantaa toiminnan tasoa vuosittain. Sitoudumme noudattamaan ympäristöasioihin liittyvää lainsäädäntöä, merkkiedustuksiemme ympäristövaatimuksia ja Osuuskauppa Hämeenmaan ympäristöpolitiikkaa. 
 
 
*Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Autokaupan ohella Hämeenmaan liiketoiminta-alueita ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Hämeenmaa on alueen suurin yritys, ja sen omistavat osuuskaupan asiakkaat. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää asiakasomistajiensa palkitsemiseen ja palvelujen parantamiseen.


Bonusta meiltä

Bonus kertyy huolloista, varaosista, tarvikkeista ja Toyota Rentistä koko laskun loppusummasta. Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla saat maksutapaetua 0,5%.

Laskutusosoite: 
Vesijärven Auto Oy,
Viite: tilaaja/toimipiste
PL 122
00088   S-ryhmä
Verkkolaskutunnus / OVT-tunnus: 003706332276, OpusCapita Group Oy 

Riita-asiat:
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.