UUSI ŠKODA SUPERB iV

Škodan ensimmäinen ladattava hybridi on täällä. 
Toimintamatka täydellä latauksella 57 km + 850 km bensiinillä

 

Ladattavassa SUPERB iV -hybridissä on 1.4 TSI -bensiinimoottori ja sähkömoottori järjestelmäteholtaan 160 kW (218 hv). Tämä mahdollistaa vastuullisen autoilun dynaamisuudesta tippaakaan tinkimättä. Kapasiteetiltaan 13 kWh:n akuston ansiosta pelkästään sähköllä ajettaessa WLTP-testisyklin mukainen maksimitoimintamatka on jopa 56 kilometriä. Sähkö- ja bensiinimoottorin yhteiskäytöllä toimintamatka kasvaa peräti 930 kilometriin. ŠKODA SUPERB iV täyttää Euro 6d TEMP -päästöstandardin vaatimukset: auton CO2-päästö on selkeästi alle 40 g/km. Akuston voi ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, seinälatauspisteestä, julkisesta latausasemasta tai hyödyntämällä ajon aikana bensiinimoottorin jarrutusenergian talteenottoa. Uutuusmalli on saatavissa niin Liftback- kuin Combi-mallina. Tarjolla on sekä AMBITION- että STYLE-varusteluversiot, kuten myös SUPERB SPORTLINE- ja SUPERB L&K -mallit.

Uuden SUPERB iV-mallin varustelu on erityisen kattava. Esimerkkinä jo AMBITION-varustetasosta alkaen vakiona on mm. mukautuva alustansäätöjärjestelmä (DCC), mallikohtainen Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta (asetukset SPORT, Hybrid ja E-Mode), kaksi latauskaapelia eri lataustyyppejä varten, Amundsen-navigointijärjestelmä 8” kosketusnäytöllä sekä langaton SmartLink+, joka luo yhteyden älypuhelimen ja auton integroidun tietoviihdejärjestelmän välille langattomasti Apple CarPlayn avulla. Lisäksi SUPERB iV -mallissa on uusimman sukupolven tietoviihdejärjestelmä.

 

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 39 794,31 €, CO₂-päästöllä 31 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,4 l/100km. ŠKODA SUPERB COMBI iV -mallisto alkaen 40 732,73 €, CO₂-päästöllä 34 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,5 l/100km. ŠKODA SUPERB iV -malliston CO₂-päästöt 31–36 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 1,4-1,6 l/100km. *Toimintamatka määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen toimintamatka saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää skoda.fi/huolenpitosopimus.