Korjaus- ja huoltopalvelut


Huoltomme pitää huolta sinusta ja autostasi. Osaavien mekaanikkojemme asiantuntemusta ylläpidetään ja kehitetään jatkuvalla koulutuksella. Korkea ammattitaito yhdistettynä merkkikohtaisiin erikoistyökaluihin ja alkuperäisiin merkkivaraosiin mahdollistavat hyvän lopputuloksen haastavimmissakin tehtävissä. Huolto- ja korjauspalveluistamme saat S-etukortilla myös bonus, jopa 5%.


Korikorjaamopalvelut

Korikorjaamomme asiantuntevilta huoltoneuvojilta saat opastuksen kolariasioiden käsittelyssä. Teemme kustannusarviolaskelmat vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas -järjestelmällä. Avustamme myös vahinkoilmoituksen teossa. Nykyaikaiset korikorjauslaitteet, ammattitaitoiset tutkinnon suorittaneet korimekaanikot, sekä alkuperäiset varaosat varmistavat korjauksen onnistumisen.
Kolarikorjaukseen kuuluu tarvittaessa myös turvalaitteiden ja turvatyynyjen toiminnan varmistaminen korjauksen jälkeen. 


Automaalaamo

Autojen maalaukset suoritamme itse. Maalarimme ovat pitkänlinjan ammattilaisia, jotka toimivat maahantuojien ohjeistusten mukaisesti. Näin takaamme sinulle aina varmasti sopivimman korjaussävyn ja valmistajatehtaan viimeisimmän tietämyksen korjausmaalauksesta.


Pikahuolto – nopein tapa jatkaa matkaa

Kun autosi kaipaa välitöntä huolenpitoa, aja Pikahuoltoomme ja ota yhteys suoraan pikahuoltomekaanikkoon. Pikahuoltomekaanikkomme hoitavat pienet huollot ja korjaukset kuten öljynvaihdot, rengastyöt, polttimoiden- ja jarrupalojen vaihdot sekä pienemmät määräaikaishuollot odottaessasi. Pikahuoltopalvelu on käytössänne seuraavissa autotaloissa: Vesijärven Auto Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Nelipyörä Hyvinkää.


Toyota Aktiivi Huolto – yli 6-vuotiaiden Toyota-autojen edullinen merkkihuolto

Auton asiallinen huolto ja kunnossapito kannattaa aina, sillä näin auton ominaisuudet säilyvät alkuperäisellä tasolla ja jälleenmyyntiarvo korkeana. Toyotan Aktiivi Huolto on erittäin kilpailukykyisellä hinnalla yli 6 vuotta vanhoille autoille tehtävä Toyota-merkkihuolto. Siinä Toyotasi huolletaan valmistajan tarkoittamalla tavalla ja aidoilla Toyota-tehdasosilla.
Toyota Aktiivi Kunnostus puolestaan on aidoilla Toyota-osilla tehty, juuri sinun autollesi hinnoiteltu, perusteellinen kunnostustoimenpide. 


Monimerkkihuolto

Monimerkkihuollossamme huollamme kaikki henkilö- ja pakettiautomerkit. Ryhmäpoikkeusasetus mahdollistaa myös takuun alaisen auton huoltamisen korjaamossamme. Käytössämme on alkuperäisiä vastaavat varaosat, sekä autotehtaiden laatimat huolto-ohjelmat. Auto jota huolletaan ja korjataan valmistajan ohjeiden mukaisesti, säilyttää parhaiten arvonsa ja pysyy luotettavassa kunnossa. 


Sijaisauto huollon ajaksi

Jos autosi jää huoltoon, liikkuminen ja asioiden normaali hoito vaikeutuu. Tuodessasi autosi meille huoltoon voit käyttää edullista tai huoltosopimuksestasi riippuen jopa maksutonta Toyota Rent- tai Hertz -vuokra-autopalvelua. Saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi tekemällä varauksen jo huoltoa tilatessasi. 

Tutustu Toyota Rent tai Hertz sivuihin alla olevista linkeistä:

www.toyota.fi/palvelut/rent/ (Vesijärven Auto Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Hyvinkää)

https://www.hertz.fi/p/vuokra-autot/suomi/lahdessa (Automaa Lahti)


Sijaisauto vahinkotapauksissa

Kun tuot autosi meille korjattavaksi vahinkotapauksessa, Toyota Rent toimittaa sinulle tarvittaessa korvaavan ajoneuvon. Autamme ja neuvomme tarvittavien asiapapereiden täytössä. Saat meiltä myös asiaan kuuluvan käyttötarveselvityksen vakuutusyhtiötä varten. Tarvitset myös vastapuolen vakuutusyhtiön luvan sijaisauton käyttöön. 

Korvattavan ajoneuvon on oltava kooltaan samanlainen kuin oma autosi. Vakuutusyhtiö ei korvaa polttoainekuluja eikä omavastuun pienennystä.