Katsastus

Kun haluat edullisen, vaivattoman ja joustavan autonkatsastuksen, me teemme sen. Henkilö- ja pakettiauto voidaan katsastaa nykyisin vuoden jokaisena arkipäivänä eikä auton käyttöönottopäivämäärästä tarvitse välittää kuten aiemmin. Toki täytyy muistaa, että käyttöönottopäivämäärä määrittää viimeisen mahdollisen katsastuspäivän, kunnes auto on katsastettu ensimmäisen kerran uuden 20.5.2018 voimaan astuneen katsastuslain aikana.

Jatkossa auton seuraava viimeinen katsastuspäivä määräytyy edellisestä hyväksytysti suoritetusta katsastuksesta, eikä enää auton käyttöönottopäivän mukaan. Jos esimerkiksi haluat siirtää autosi katsastusajankohdan kesälle tai esim. vuosihuollon yhteyteen, seuraavan katsastuksen aika ajoittuu samaan vuodenaikaan. Katsastusajan rullaavuutta kannattaa hyödyntää myös käytettyä autoa ostettaessa – auton voi siis katsastuttaa niin osto- kuin myyntihetkelläkin.

Uuden katsastuslain myötä myös yksityiskäytössä olevien alle 10 vuotta vanhojen henkilö- ja pakettiautojen katsastusvälit harvenivat. Kun alle 10 vuotta vanha auto katsastetaan ensimmäisen kerran uuden lain mukaisesti, katsastusväli on kaksi vuotta kunnes auto tulee kymmenen vuoden ikään.

Autokatsastus toimii tällä hetkellä Vesijärven Auto Lahdessa ja Nelipyörä Hämeenlinnassa.

Meiltä saat myös auton katsastuksesta S-etukortilla bonusta!

Palvelemme seuraavasti:

Lahti

  • Ma-Pe klo 8:30-16:30

  • Puh. 03-8715 111

Hämeenlinna

  • Ma-Pe klo 8-16.
  • Puh. 03-656 3310

Varaa katsastusaika autollesi kätevästi alla olevasta varauskalenterista.

  • Aloita valitsemalla haluamasi toimipaikka (Lahti tai Hämeenlinna)

  • Seuraavalla sivulla syötä auton rekisterinumero ja käyttöönottovuosi, lisäksi valitse käyttövoima ja haluamasi palvelu (Katsastus tai Jälkitarkastus)

  • Seuraavaksi valitse avautuvalta sivulta kalenterista haluamasi päivä ja katsastusaika

  • Lopuksi valitse haluamasi palvelut klikkaamalla, syötä yhteystietosi ja vahvista varaus

Antamasi tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin, jonka rekisterinpitäjänä toimii Vesijärven Auto Oy. Henkilötietojasi käytetään autokaupan asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen osana automyynti- ja jälkimarkkinointiprosesseja.

 

BONUSTA JOPA 5%

Meiltä saat alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta. Bonusta saat huolto-, vuokraus-, varaosa- ja varuste-, rengas-, katsastus-, pesula-, lasi-, vauriokorjaamo- ja maalaamopalveluista. 

Yksi autoliike riittää.