BONUSTA JOPA 5%

Meiltä saat alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta. Bonusta saat huolto-, vuokraus-, varaosa- ja varuste-, rengas-, katsastus-, pesula-, lasi-, vauriokorjaamo- ja maalaamopalveluista. 
Yksi autoliike riittää. 

Valtuutettu merkkihuolto on luotettava valinta

Ammattitaito, kokemus ja erikoistuminen yhteen merkkiin ovat valtuutetun merkkihuollon keskeinen etu. Autot kehittyvät nopeasti ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet kukin yhteen automerkkiin ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta kyseisestä merkistä. Merkkihuollossa käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan ainoastaan alkuperäisiä varaosia. Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana. 

Meiltä löydät Ford ja Toyota huollot Hyvinkäältä, Hämeenlinnasta ja Lahdesta. Skoda ja Mazda huollon Hyvinkäältä ja Hämeenlinnasta sekä Kia ja Mitsubishi huollot Hyvinkäältä. 

 

Ohjelmistopäivitykset pitävät auton parhaimmillaan

Autossasi on jopa useita tietokoneita, jotka vaativat päivityksiä aivan kuten tavalliset kotitietokoneetkin. Valtuutetusta merkkihuollosta saat tarvittaessa kaikki autosi tarvitsemat päivitykset, jotka valmistaja on autosi valmistumisen jälkeen sitä varten suunnitellut. Ohjelmistopäivityksillä auto pyritään saamaan entistäkin toimivammaksi esimerkiksi turvallisuuden, taloudellisuuden ja mukavuuden osalta.

 

Koulutus takaa ammattitaidon

Päivittäisten työtehtävien tuoman kokemuksen lisäksi merkkihuoltojen mekaanikkojen merkkikohtaisen asiantuntemuksen takeena on kattava ja monipuolinen koulutus, joka on jatkuvaa. Valtuutetussa merkkihuollossa työskentelevä mekaanikko käyttää vuodessa kouluttautumiseen jopa 25 päivää.