Autopesut ja palvelut

Pesu ja vahaus kuuluvat auton perusylläpitoon. Mikäli haluat selvitä näistäkin työvaiheista mahdollisimman helpolla, jätä se meidän tehtäväksi. Meillä on tarjolla pesu- ja vahauspalvelut asiakkaan toiveen mukaisesti.

Yhteistyökumppaneinamme autopesuissa ja palveluissa toimivat Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä Hämeen Autoehostus Oy. Lahdessa palveluista vastaa Pettix Oy.

 

Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. seuraavat palvelut:

 

Sisäpesut ja puhdistukset:

PIENI SISÄPUHDISTUS

Sisältää mattojen pesun, imuroinnin, muoviosien puhdistuksen ja lasien pesun.

HAJUNPOISTO / OTSONOINTI

Poistamme autosta tunkkaisuuden esim. tupakan hajun tai eläinten aiheuttamat hajuhaitat. Sisäpuhdistuksen yhteydessä ionisaattorilla tehtävä hajunpoisto on tehokas ja nopea apu auton sisäilman ja matkustusmukavuuden parantamiseksi.

ISO SISÄPUHDISTUS

Tekee autostasi täydellisen siistin - kuin astuisit uuteen autoon. Sisältää mattojen pesun, imuroinnin, muoviosien puhdistuksen, lasien pesun, istuinvershoilun pesun (varattava aikaa kuivumiselle) ja tarvittaessa hajunpoiston ionisaattorilla. Lemmikkieläinten jälkien ja karvojen poisto lisähintaan, joka arvioidaan vaikeusasteen mukaan.

NAHKAPENKKIEN PESU JA BALSAMOINTIHOITO

Nahkaan hierotaan balsamia, joka antaa kiiltoa, kosteuttaa nahkaa, ehkäisee kuivumista ja likaantumista. Huolellinen hoito säilyttää penkit uudenveroisina pitempään.

 

Ulkopesut ja maalipintojen hoito

KÄSINPESU

Maalipintaa säästävä ja hoitava perusteellinen pesu ympäristöystävällisillä tuotteilla.

KÄSIN VAHAUS

Auto kannattaa vahauttaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Ennen talvea suojaamaan tiesuolalta ja keväällä auringolta. Käytämme tehokkaita ja testattuja ammattikäyttöön tarkoitettuja vahoja, jotka antavat tehokkaan suojan ja upean kiillon.

KOVAVAHAUS

Kovavaha eli "sinettivaha" antaa todella upean kiillon ja pitkäaikaisen suojan maalipintaa kuluttavaa likaa, kemikaaleja ja ultaviolettisäteilyä vastaan. Kovavaha-käsittely suojaa tehokkaasti mm. ilman saasteilta, puiden pihkalta, linnun jätöksiltä, tiesuolalta, kalkkijäämiltä ja hiekan hiovilta vaikutuksilta.

MAALIPINNAN KIILLOTUSHIONTA / MYLLYTYS

Maalipinnan kiillotus eli myllytys poistaa pintanaarmut ja hapettumat sekä palauttaa auton alkuperäisen värin. Myllytyksen jälkeen auto suojataan joko perusvahalla, kovavahalla tai erikoispinnoitteella. Käsittelyn jälkeen auto on kuin uusi ja sitä on huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Myllytyksen tekeminen vaatii kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa. Meltä saat tyytyväisyystakuun työlle.

KESTOPINNOITE

Antaa pitkäaikaisen, helppohoitoisen sekä tavallista paremman suojan maalipinnalle - ja autosi arvo säilyy.

Lisätietoa palveluista ja hinnoista saat yhteistyökumppaneiltamme.

 

BONUSTA JOPA 5%

Meiltä saat alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta. Bonusta saat huolto-, vuokraus-, varaosa- ja varuste-, rengas-, katsastus-, pesula-, lasi-, vauriokorjaamo- ja maalaamopalveluista. 

Yksi autoliike riittää.