Uusi Ford KugaUusi Ford Kuga nyt 7 vuoden takuulla

Uusi Ford Kuga on täydellinen yhdistelmä kunnianhimoa ja itsevarmuutta. Ford Kugan älykkäät teknologiat, dynaaminen muotoilu ja erinomainen suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin metsäteille kuin kaupungin sykkeeseenkin. Olipa valintasi älykäs AWD-neliveto tai taloudellinen etuveto – Uusi Kuga vie turvallisesti perille. 

Huhtikuussa uuden Kugan ostajalle on varattu huippuetuja:
  • 1.000 €, jotka voit käyttää lisä-/valinnaisvarusteisiin tai auton hintaan
  • Laajennettu 7 vuoden/140 000 km takuu 
  • Edullinen 0,99 % Ford Credit -rahoituskorko** 

Kaikki kätevästi käden ulottuvilla 

Ford Kugan matkustamo on suunniteltu kuljettajan tarpeita ajatellen. Hallintalaitteet on sijoitettu kojelautaan älykkäästi. 

Sopivasti tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin. Kaatamalla 60:40-suhteessa taittuvat takaistuimet, tavaratila kasvaa jopa 1630 litran kokoiseksi. Mukana kulkevat isommatkin ostokset tai mökkitarvikkeet.

Ylellisyys vakiona – Ford Kuga Vignale

Ford Kuga-malliston uutuus on Kuga Vignale, jonka muotoilusta erottuvat tyylikkäät yksityiskohdat ja varustelutaso henkii ylellisyyttä – laadukkaan istuinverhoilun kuviointi on tikattu käsin ja ajomukavuutta on parannettu monilla lisäominaisuuksilla kuten lämmitettävällä ohjauspyörällä ja aktiivisella vakionopeudensäätimellä.

Tutustu kattavaan Kuga-mallistoon ja löydä varustelutasoista sinulle sopivin: käytännöllinen Trend, tyylikäs Titanium, urheilullinen ST-Line tai ylellinen Vignale. 

Kuga-mallisto alk. 30.925,65 €* (sis. toim. kulut) 
tai 349 €/kk, Ford Credit -korko 0,99 %** 

<< Takaisin